Αρχική/Λειτουργίες/Mεμονωμένες αποστολές/Γρήγορος Οδηγός για μεμονωμένες αποστολές

Γρήγορος Οδηγός για μεμονωμένες αποστολές

Στη intros.gr διαθέτουμε το λογισμικό το οποίο θα σας βοηθήσει να είστε σε διακρή επαφή με τους πελάτες σας .

Με το λογισμκό μας, μπορούμε να στείλουμε τα ενημερωτικά σας δελτία, με νέα που αφορούν την εταιρεία σας ή με προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Με πολύ απλά λόγια, δεν χρειάζεται η αποστολή σας να είναι επαναλάμβανόμενη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά μπορεί να είναι και μοναδική ή όταν και όποτε εσείς κρίνετε ότι είναι απαραίτητο.

Μέσα από το λογισμικό που διαχειρίζεται η intros.gr, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο της καμπάνια σας, σε πραγματικό χρόνο (online), έχοντας στην διάθεσή σας μία μεγάλη γκάμα αναφορών.

Παρακάτω, θα σας περιγράψουμε, απλά, την διαδικασία που ακολουθείται στις μεμονωμένες αποστολές.

  • Εισαγωγή διευθύνσεων emails

Θα πρέπει να μας στείλετε ένα αρχείο με τα στοιχεία των ανθρώπων που θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους.  Το αρχείο αυτό θα παραμείνει ενεργό στο πρόγραμμα αποστολής newsletter για ένα μήνα.

Δημιουργία καμπάνιας

Αυτή μπορεί να είναι είτε νέα της εταιρείας σας που θέλετε να γνωστοποιήσετε στους πελάτες σας, είτε προσφορές προϊόντων ή υπηρεσιών, είτε οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς να κοινοποιήσετε.

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί τον σχεδιασμό ενός ελκυστικού newsletter, ώστε να έχουμε την σχεδιαστική μορφή που θα χρησιμοποιούμε σε κάθε αποστολή καινούργιων ενημερωτικών δελτίων έστω και αν αυτά δεν ακολουθούν περιοδική αποστολή αλλά γίνεται μεμονωμένη αποστολή. Αν έχετε ήδη στα χέρια σας την σχεδιαστική απεικόνηση του ενημερωτικού σας δελτίου από τους δημιουργικούς σας σχεδιαστές, η intros.gr μπορεί να αναλάβει την μετατροπή του σε html, για την άρτια αποστολή του. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι η χρέωση για την σχεδιαστική αποτύπωση του ενημερωτικού σας δελτίου και/ή η μετατροπή της σε html είναι ξεχωριστή και αυτοτελής. (Το κόστος αφορά τον σχεδιασμό ή/και την την μετατροπή του, και δεν επαναλαμβάνεται σε κάθε αποστολή αν ο σχεδιασμός παραμείνει ο ίδιος)

Κατόπιν το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να μας στέλνετε το περιεχόμενο του newsletter σας, και εμείς θα αναλαμβάνουμε την αποστολή του.

Το λογισμικό μας, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε καμπάνιες οι οποίες, μπορεί να περιλαμβάνουν προσωποποιημένα στοιχεία για κάθε παραλήπτη, ή να αποσταλλούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Παρακολούθηση αναφορών της κάθε καμπάνιας

Μετά την αποστολή της καμπάνιας σας στα μέλη της λίστας σας, είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της. Και αυτό είναι πολύ απλό μέσω των πολλών και διαφορετικών αναφορών που σας παρέχει το λογισμικό μας. Μέσω ενός link που θα σας στείλει η intros.gr, όταν ολοκληρωθεί η αποστολή του ενημερωτικού σας δελτίου, μπορείτε να δείτε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (online), πόσοι από τις επαφές σας παρέλαβαν και άνοιξαν να διαβάσουν το mail σας. Επίσης μπορείτε να έχετε και άλλα στατιστικά όπως πόσοι το προώθησαν σε δικές τους επαφές, ποιές παραπομπές απο αυτές που υπήρχαν στο mail σας είδαν, ποιοί δεν το παρέλαβαν. Όλες αυτές τις αναφορές μπορείτε να τις τυπώσετε, να τις αποθηκεύσετε σε αρχείο ή ακόμα και να τις κοινοποιήσετε μέσω των κοινωνικών δικτύων.