Αρχική/Λειτουργίες/Στατιστικά στοιχεία αποστολής/Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία αποστολής newsletter

Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία αποστολής newsletter

Προχωρώντας με τα στατιστικά στοιχεία που έχετε στην διάθεσή σας, μπορείτε να αντλήσετε πολύτιμες πληροφορίες για την πελατεία σας από τα αναλυτικά στοιχεία που σας προσφέρει η πλατφόρμα που διαχειρίζεται και υποστηρίζει η intros.gr 

Aναλυτικά στοιχεία όπως:

Πόσοι και ποιοί άνοιξαν το Newsletter

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά και ως αριθμό πόσοι άνοιξαν το newsletter σας, αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά καθώς και πόσες φορές άνοιξε το συγκεκριμμένο newsletter.

Πόσοι και ποιοί έκαναν click στις παραπομπές καθώς επίσης και σε ποιές παραπομπές

Αναλυτικά τους παραλήπτες που άνοιξαν το newsletter σας, φρόντισαν να δούν και τις παραπομπές σας (links), καθώς και αν είναι περισσότερες από μία, ποιές από αυτές τις είδαν περισσότεροι παραλήπτες και σε ποιές από αυτές ανέτρεξαν περισσότερες φορές.

Πόσοι και ποιοί προώθησαν το Newsletter

Αναφέρονται αναλυτικά οι παραλήπτες, οι οποίοι αποφάσισαν να προωθήσουν στο newsletter σας στις δικές τους επαφές.

Πόσες μη επιτυχημένες αποστολές και για ποιό λόγο

Κάποιες αποστολές δεν φτάνουν στον προορισμό τους για διάφορους λόγους. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ποιοί από τους παραλήπτες σας δεν έλαβαν το newsletter σας και, κυρίως, για ποιό λόγο (ανύπαρκτη ή λανθασμένη διεύθυνση email, υπερκορεσμένος λογαριασμός email, κ.λ.π.)

Πόσοι και ποιοί το μοιράστηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Εξίσου σημαντικό να γνωρίζετε ποιοί από τους παραλήπτες σας μοιράστηκαν το ενημερωτικό σας δελτίο με τους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα. Μην ξεχνάτε την εξάπλωση που έχουν στις μέρες μας τα κοινωνικά δίκτυα!

Πόσοι, ποιοί και γιατί αποφάσισαν να διαγραφούν από την λίστα συνδρομητών σας

Η συγκεκριμμένη αναφορά (report) αφορά τις λίστες των πελατών της πλατφόρμας που την χρησιμοποιούν για τακτικές περιοδικές αποστολές. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο γιατί θα μπορέσετε στο μέλλον να αναπροσαρμόσετε την στρατηγική της εταιρεία σας ώστε να μειώσετε ή ακόμα και να εξαλείψετε την πιθανότητα διαγραφών από την λίστα των συνδρομητών σας.

 

Όλα τα παραπάνω στοιχεία εμφανίζονται με απλό, σαφή, και κατανοητό τρόπο, ώστε να μπορούν να είναι εκμεταλλευσιμα και από ανθρώπους που δεν είναι ειδικοί στην χρήση υπολογιστών. Αν όμως παρόλα αυτά υπάρχουν απορίες σχετικά με τις αναφορές και τα στοιχεία τους, οι άνθρωποι της intros.gr είναι εδώ για να σας διευκολύνουν και να σας βοηθήσουν.