Αρχική/Λειτουργίες/Mεμονωμένες αποστολές/Εισαγωγή-Εξαγωγή Λιστών Συνδρομητών

Εισαγωγή-Εξαγωγή Λιστών Συνδρομητών

Το πρόγραμμα μας, δίνει την δυνατότητα εισαγωγής όλων των στοιχείων των πελατών σας, με μία κίνηση. Ενσωματώνοντας ένα αρχείο με τα στοιχεία που χρειάζεστε.

Μπορείτε να μας στείλετε το αρχείο με την λίστα των στοιχείων των συνδρομητών σας και εμείς να την εισάγουμε στην εφαρμογή ώστε να είναι διαθέσιμη προς χρήση.  

Στις περιπτώσεις μεμονομένων αποστολών newsletter, οι λίστες επαφών παραμένουν διαθέσιμες για ένα μήνα μόνο!

 

Επίσης, αν και η συχνότερη επιλογή, σε ένα πρόγραμμα διαχείρησης επαφών και newsletter, είναι σίγουρα η εισαγωγή στοιχείων των επαφών μας σε μία λίστα για μελλοντική χρήση, οι πελάτες που χρησιμοποιούν το λογισμικό μας για τακτικές περιοδικές αποστολές, και έχουν συνδέσει τις λίστες επαφών τους με τις φόρμες εγγραφής στην ιστοσελίδα τους, μπορεί να χρειαστούν τα στοιχεία μίας λίστας είτε για λόγους αναβάθμισης, είτε για λόγους αρχειοθέτησης, κ.ο.κ. Είναι μία εύκολη διαδικασία που σας παρέχεται από το λογισμικό μας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απλώς να μας την ζητήσετε και εμείς θα σας στείλουμε αρχείο με τις επαφές σας. Μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία όλων των μελών ή απλώς των μελών που σας ενδιαφέρουν όπως μέλη μιάς συγκεκριμμένης λίστας, ή τους ενεργούς συνδρομητές σας. Τα στοιχεία εξάγονται σε τρείς διαφορετικούς τύπους αρχείων CSV, Excel και XML.

 

Με τις δυνατότητες που μας παρέχει το λογισμικό της intros.gr, η εισαγωγή ή εξαγωγή λιστών των συνδρομητών σας είναι μια πολύ απλή υπόθεση.