Αρχική/Λειτουργίες/Περιοδικές αποστολές/Γρήγορος Οδηγός για περιοδικές αποστολές

Γρήγορος Οδηγός για περιοδικές αποστολές

Στη intros.gr διαθέτουμε το λογισμικό το οποίο θα σας βοηθήσει να είστε σε διακρή επαφή τόσο με τους πελάτες σας όσο και με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Με το λογισμκό μας, μπορούμε να στείλουμε τα ενημερωτικά σας δελτία, με νέα που αφορούν την εταιρεία σας, με προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σας, καθώς και μεμονωμένα emails, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της καμπάνια σας, σε πραγματικό χρόνο (online), μέσα από μία μεγάλη γκάμα αναφορών, που σας παρέχει η intros.gr.

Με πολύ απλά λόγια θα σας περιγράψουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες επαφών, πώς θα δημιουργήσετε τα mails που θέλετε να στείλετε, και τέλος πως θα δείτε όλες τις πληροφορίες για αυτά μέσω των αναφορών που παράγονται από το πρόγραμμα.

  • Εισαγωγή διευθύνσεων emails

Μέσω του λογισμικού είναι εύκολο να συγκεντρώσετε όλα τα emails σας σε ένα μόνο πρόγραμμα.

Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα των ανθρώπων που θέλουν να έχουν επαφή μαζί σας. Ταυτόχρονα σας δίνετε η δυνατότητα να κατηγοριοποιήσετε όλες σας τις επαφές, με πολλά και διαφορετικά κριτήρια όπως η ηλικία, τα ενδιαφέροντα, η περιοχή, τί παρακολουθεί ο καθένας στην ιστοσελίδα σας, πως έχουν επηρεαστεί από προηγούμενες καμπάνιες σας κ.ο.κ.

Το λογισμικό μας, σας δίνει την δυνατότα να ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας μία φόρμα εγγραφής, των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, καθορίζοντας, ποιά από τα στοιχεία τους, σας είναι απαραίτητα.

Το πρόγραμμα προσθέτει νέα μέλη στην λίστα σας κάθε φορά που κάποιος επισκέπτης της ιστοσελίδας σας επιλέγει να εγγραφεί ώστε να παραλαμβάνει ενημερωτικό υλικό από την εταιρεία σας. Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε όλα τα emails μέσω αρχείου που θα μας αποστείλετε.

Όταν οι λίστες επαφών σας είναι έτοιμες, δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε την καμπάνια που εσείς επιθυμείτε.

• Δημιουργία καμπάνιας

Αυτή μπορεί να είναι είτε νέα της εταιρείας σας που θέλετε να γνωστοποιήσετε στους πελάτες σας, είτε προσφορές προϊόντων ή υπηρεσιών, είτε οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς να κοινοποιήσετε.

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί τον σχεδιασμό ενός ελκυστικού newsletter, ώστε να έχουμε την σχεδιαστική μορφή που θα χρησιμοποιούμε σε κάθε αποστολή καινούργιων ενημερωτικών δελτίων. Αν έχετε ήδη στα χέρια σας την σχεδιαστική απεικόνηση του ενημερωτικού σας δελτίου από τους δημιουργικούς σας σχεδιαστές, η intros.gr μπορεί να αναλάβει την μετατροπή του σε html, για την άρτια αποστολή του. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι η χρέωση για την σχεδιαστική αποτύπωση του ενημερωτικού σας δελτίου και/ή η μετατροπή της σε html είναι ξεχωριστή και αυτοτελής. (Το κόστος αφορά τον σχεδιασμό ή/και την την μετατροπή του, και δεν επαναλαμβάνεται σε κάθε αποστολή αν ο σχεδιασμός παραμείνει ο ίδιος)

Κατόπιν το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να μας στέλνετε το περιεχόμενο του newsletter σας, και εμείς θα αναλαμβάνουμε την αποστολή του.

Tip: Το λογισμικό μας, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε καμπάνιες οι οποίες θα αποσταλλούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

• Παρακολούθηση αναφορών της κάθε καμπάνιας

Μετά την αποστολή της καμπάνιας σας στα μέλη της λίστας σας, είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της. Και αυτό είναι πολύ απλό μέσω των πολλών και διαφορετικών αναφορών που σας παρέχει το λογισμικό μας. Μέσω ενός link που θα σας στείλει η intros.gr, όταν ολοκληρωθεί η αποστολή του ενημερωτικού σας δελτίου, μπορείτε να δείτε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (online), πόσοι από τις επαφές σας παρέλαβαν και άνοιξαν να διαβάσουν το mail σας. Επίσης μπορείτε να έχετε και άλλα στατιστικά όπως πόσοι το προώθησαν σε δικές τους επαφές, ποιές παραπομπές απο αυτές που υπήρχαν στο mail σας είδαν, ποιοί αποφάσισαν να διαγράψουν τα στοιχεία τους απο τις λίστες επαφών σας. Όλες αυτές τις αναφορές μπορείτε να τις τυπώσετε, να τις αποθηκεύσετε σε αρχείο ή ακόμα και να τις κοινοποιήσετε μέσω των κοινωνικών δικτύων.