Αρχική/Λειτουργίες/Περιοδικές αποστολές/Καμπάνιες σε ημερομηνίες σημαντικές στους παραλήπτες

Καμπάνιες σε ημερομηνίες σημαντικές στους παραλήπτες

Το λογισμικό μας περιέχει πολλούς τύπους εξειδικευμένης καμπάνιας. Ένας από αυτούς που είναι και η Καμπάνια η οποία θα εξαρτάται από συγκεκριμένη, για τον συνδρομητή σας, ημερομηνία. Αν και μοιάζει πολύ με το αυτοματοποιημένο απαντητικό μήνυμα, όμως η βασική του διαφορά είναι ότι αυτό το μήνυμα αποστέλλεται στον παραλήπτη την ημερομηνία που έχει προκαθοριστεί. 

Αυτού του τύπου οι καμπάνιες έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογής. Κάποια παραδείγματα είναι για να στείλετε ευχητήρια μηνύματα σε ονομαστικές εορτές ή γενέθλια, να στείλετε υπενθυμιστικά μηνύματα για την ανανέωση συνδρομών, Ευχαριστήρια για την συμπλήρωση π.χ. ενός έτους συνεργασίας κ.λ.π.

Οι καμπάνιες που στηρίζονται στις ημερομηνίες συνήθως αναφέρονται στην ημερομηνία εγγραφής του κάθε μέλους, στη λίστα σας. Όμως μπορούν να αναφέρονται σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο ημερομηνίας εσείς ορίσετε. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι κάθε πεδίο ημερομηνίας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να υπάρχει ώς πεδίο στην φόρμα εγγραφής του κάθε πελάτη.

Ας πάρουμε παράδειγμα, ότι θέλετε να στέλνουμε για εσάς "ευχητήρια μήνυματα" στις ημερομηνίες γενεθλίων των συνδρομητών σας. Θα πρέπει να υπάρχει το πεδίο “Γενέθλια” στην φόρμα εγγραφής του κάθε μέλους της λίστας σας. (Το λογισμικό μας παρέχει την δυνατότητα να εισάγουμε καινούγια πεδία στην φόρμα εγγραφής οποτεδήποτε και μας δίνει την δυνατότητα να ενημερώσουμε εκ των υστέρων τις λίστες με τα στοιχεία όσων είχαν ήδη εγγραφεί στην λίστα πρίν την εισαγωγή του καινούργιου πεδίου.)

Αφού ενημερωθεί η λίστα με όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων που χρειαζόμαστε, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς μία καμπάνια βασισμένη στην ημερομηνία "Γενεθλίων" των συνδρομητών σας. Έτσι κάθε μέρα το λογισμικό θα ελέγχει σε ποιούς από τους συνδρομητές σας θα πρέπει να στείλει το "ευχητήριο μήνυμα".

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να διακόψετε την αποστολή μιας καμπάνιας, βασισμένης σε ημερομηνίες, όποτε το επιθυμείτε, απλώς ενημερώστε μας σχετικά.

 

Οι Καμπάνιες με βάση την ημερομηνία είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, με πολλές εφαρμογές.